Gemeentelijke seniorendag 2023


Op vrijdag 27 oktober 2023 om 14.00 uur  organiseren De Wouwer i.s.m. de OKRA’s van Ravels, Weelde, Poppel en Weelde-Station de Gemeentelijke Seniorendag met een optreden van “De Popkoning & Micha Marah.

De Gentse tv-poppenspeler Jean-Pierre Maeren brengt u een bonte aaneenschakeling van knotsgekke conferences. De fijnzinnige cabaretier en stemmenimitator vertolkt met zijn figuren een boeiende voorstelling.

Hierdoor wordt een volwassen publiek geplaagd door lachkrampen en moet het gegarandeerd door de knieën. Er wordt een merkwaardig huwelijk gesloten tussen actualiteitshumor en verrassingselementen zodat de lachsalvo’s nooit uit de lucht zijn.

Voor Jean-Pierre Maeren is het allemaal begonnen toen stadsgenoot, Walter Capiau, hem vroeg in het moppenprogramma HT&D. Maeren bedacht een flink uit de kluiten gewassen kleuter, Nico. Zijn creatie bleek een schot in de roos te zijn en de start van een televisiecarrière. Hij maakte zijn eerste cd en scoorde daarmee in alle hitparades en kreeg goud en platina. Zijn tv-poppen zijn bv’s en verschenen in zowat alle VTM-programma’s en Jean-Pierre werd een veel gevraagde gast op tv en Radio 2.

Micha Marah brengt de nodige muzikale intermezzo’s. Ze heeft zich ontpopt tot een professionele artieste die haar vak kent in alle facetten en de vruchten plukt van haar ervaringen. Micha Marah weet haar mannetje te staan en ze deinst er niet voor terug haar bekende schlagers opnieuw op haar repertoire te zetten. Vlaamser kan het niet.

Ticketprijzen

– Normaal: €12,00

OKRA prijs € 10,00

– Kansentarief UiTPAS: € 2,40

Er is weer inclusief een kopje koffie met koffiekoek voorzien.


X