OKRA Regio Kempen presenteert: “Een nacht in Venetië”…

Een nacht in Venetië

Gebracht door het Vlaams Muziek Theater

Maandag 6 mei 2019

Cultuurhuis de Warande te Turnhout

Aanvang: 14.00 uur – einde omstreeks: 16.45 uur

Het Vlaams Muziektheater: jouw jaarlijkse afspraak voor een zalige namiddag uit!

 Het Vlaams Muziek Theater (VMT) is een vaste waarde in operetteland. In 2019 staat: ‘Een nacht in Venetië’ de succesoperette van Johann Straub Junior op het programma.

De operette speelt zich af in het Venetië van de achttiende eeuw. De stad van zwoele nachten en carnaval. De Hertog Guido van Urbino staat bekend als Don Juan. Als hij de senatoren en hun vrouwen uitnodigt voor een gemaskerd bal, zijn de heren hier niet mee opgezet. Ze willen hun vrouwen liever op veilige afstand van de hertog houden! Senator Delacqua besluit om zijn vrouw Barbara een paar dagen in een klooster in Murano onder te brengen. Maar de hertog heeft zijn oog laten vallen op Barbara… De ingrediënten van deze operette zijn twee jaloerse minnaars die hun liefje willen beschermen en zo voor de nodige intriges zorgen.

Inkom: 25 €

Inschrijven bij uw contactpersoon voor dinsdag 26 februari 2019

X