Lid worden?

Wil je samen met de 200 000 OKRA-leden de grootste ouderenbeweging van Vlaanderen nog sterker maken? Dat kan!
Het OKRA-lidmaatschap biedt je heel wat voordelen:

 

● Activiteiten samen met leeftijdsgenoten


● Informatie over inkomen, zorg, mobiliteit…


● Uitstekende communicatie via OKRA-magazine en de websites


● Een goede en veilige verzekering


● Vele ledenvoordelen waaronder een Qualiet-kaart

 

Word dus meteen lid! Het kost je maar 25 euro per jaar. Stuur een mailtje met naam en adres naar info@okraravels.be en binnen enkele dagen behoor je tot onze Ravelse OKRA-beweging. Een contactpersoon zal zo vlug mogelijk afspreken en Uw lidmaatschap verder toelichten. Hij maakt vooraf een afspraak.
Onderstaande lidgelden zijn van toepassing vanaf 1 september 2020 . Nieuwe leden die nu betalen zijn reeds in orde voor het hele jaar 2021.

Speciale regeling voor onze OKRA leden

Lidgelden voor 2021 aangepast voor bestaande OKRA leden

2020 is een verloren jaar geweest, bijna geen buitenactiviteiten en geen binnenactiviteiten. Het was zeer moeilijk om het OKRA-magazine en de Nieuwsbrief maandelijks rond te brengen aan jullie. Normaal gezien ging dat gepaard met een praatje en een hoe-gaat-het? Dat was een zeer waardevol contact.

 

Daar we van Nationaal en Regionaal niets moeten verwachten, buiten de indexaanpassing die ze laten vallen, gaat OKRA RAVELS voor het lidgeld van 2021 WEL iets doen ter compensatie van het verloren jaar.

Een hoofdlid betaalt nu nog maar € 15,00. Een gezin betaalt nu nog maar € 23,00 . Een bewoner van een WZC betaalt nu nog maar € 1,00 , ook zijn of haar partner betaalt € 1,00 . De sportzegel blijft op € 8,00 maar die krijgt men terug van de ziekenkassen.

 Dit is wel voor de huidige leden, niet voor nieuwe leden. Daar telt het normale lidmaatschap zoals hieronder beschreven.

Wij hopen u nog in 2021 op al onze activiteiten te mogen verwelkomen.

Lidgeld 2021 (Nieuwe leden)

  • Lidgeld per jaar per lid: 25 euro
  • Gezinsbijdrage: 42 euro (omvat alle leden van eenzelfde gezin en wonende op eenzelfde adres)
  • Sportzegel: 8 euro
  • Bewoners van woonzorgcentra: 10 euro
X