OKRA kerstfeest opnieuw een succes…..

Ruim 180 OKRA leden van ons trefpunt Ravels hebben op dinsdag 18/12 een gezellige namiddag beleefd op ons jaarlijks OKRA Kerstfeest in de grote zaal van CC De Wouwer.

De traditionele bezinningsteksten, gebracht door het trefpuntbestuur , zorgden voor de juiste kerstsfeer. Tussen de teksten door konden onze leden genieten van de kerstliederen van het zangkoor van Ravels Eel.

Daarna konden alle aanwezigen zich tegoed doen aan een lekker kerstdiner overgoten met de nodige wijnen en professioneel opgediend  aan een gezellige feesttafel.

De namiddag werd verder opgevuld door muziek en een lekker drankje. Sommige gouwe ouwe werden met volle borst meegezongen en sommigen waagden zich zelfs aan enkel danspasjes. Gezelligheid troef.

De namiddag werd afgesloten, zoals steeds, met een tombola. En zoals steeds zijn er mensen die alles winnen en sommigen hebben niets. Dat is het lot van een tombola.

Bij afsluiting vroeg onze secretaris nog een welverdiend applaus voor Paula Meerts. Zij legt haar functie neer bij OKRA Ravels. Zoals steeds ging iedereen weer tevreden naar huis.

X