OKRA “seniorenduikers” komen in actie…

OKRA Kempen is op zoek naar de "SENIORDUIKER"!!

We horen regelmatig dat senioren die graag duiken buddy’s zoeken om in de kalmere weekdagen richting bijvoorbeeld Zeeland te trekken, omdat er dan bijna geen tot helemaal geen andere duikploegen te spotten zijn.

Op één of andere manier hoorde je dus misschien ook al van onze plannen om met een groepje seniorenduikers te starten. Want wat is er inderdaad plezanter dan je hobby met vrienden of leeftijdsgenoten te delen. En wie weet worden deze seniorenduikers die jullie leeftijdsgenoten zijn ook jullie vrienden binnenkort.

We willen dan ook een eerste keer afspreken om de violen wat gelijk te stemmen, te bespreken waar de interesses liggen, wat er mogelijk is en wat we in de toekomst willen doen.

Graag stellen we het volgende aan jullie voor:

- afspraak op donderdag 16 mei 2019 om 13u

- in duikcentrum Todi, be-MINE 1 te Beringen

- we drinken er vooraf eentje ter kennismaking

- om 14u doen we een duik (zelf ter plaatse te betalen)

- om 16u verzamelen we terug in een apart vergaderlokaaltje waar we even alles bespreken tot max 17u30

Wat denk je hiervan? Heb je hierin interesse? Kan je hier bij zijn? Niet twijfelen en laat het ons onmiddellijk weten via benny.vancampfort@okra.be

(Indien nodig zoeken we een nieuwe datum, maar we hopen dat we er tijdig bij zijn.)

Zijn er onder  ons trefpunt Ravels duikers? 

Stuur deze uitnodiging gerust ook door naar je duikbuddy’s die hierin interesse zouden kunnen hebben, hoe meer zielen, hoe meer vreugde. Deze keer spreken we af in Beringen, volgende keer misschien in Zeeland of ergens in een steengroeve. Dus iedereen moet zicht verplaatsen. We richten ons bijgevolg op alle 55+’ers in gans Vlaanderen.

Belangrijk is wel dat je nog steeds aangesloten bent (en blijft!) bij een erkende duikfederatie met bijhorende verzekering. (We voorzien dus ook geen duikopleidingen.)

X