Workshop online bankieren

Het is dan wel geen OKRA Ravels initiatief maar we kunnen deze workshop ten zeerste aanprijzen. De bankkantoren verdwijnen meer en meer uit ons straatbeeld en verrichtingen aan een balie van een bankkantoor worden schaarser en schaarser. Wij kunnen daarom deze workshop alleen maar aanbevelen aan onze OKRA leden.

Wil jij leren hoe je online je bankzaken regelt? Kom dan naar deze workshop op 30 januari

Inschrijven is mogelijk tot 24 januari.

Deze workshop wordt georganiseerd in samenwerking met de bibliotheek, Digidak Ravels en KBC.

De wereld rondom ons verandert voortdurend, en de technologie staat niet stil. Om te zorgen dat u het overzicht niet verliest, organiseert OCMW Ravels samen met Digidak  en de bibliotheek van Ravels een infosessie waarin we u alles vertellen over de digitale mogelijkheden van KBC. We gaan dieper in op KBC Touch en KBC Mobile, maar beantwoorden ook graag al uw andere digitale vragen. Voor deze infosessie moet je geen klant zijn van KBC. Iedereen is welkom. 

De sessie is gratis, maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan tot 24 januari 2020 en via 
014 46 24 09
stephanie.vanloon@ocmwravels.be

Eigen smartphone/tablet/laptop mag je meebrengen

Korte info:

Datum

donderdag 30 januari 2020

Duur

14u00 – 16u00

Locatie

Bib Ravels

Extra

Inschrijven kan tot 24 januari bij Stephanie Van Loon, verantwoordelijke van Digidak:

014 46 24 09

Stephanie.vanloon@ocmwravels.be

X