Het land van de Glimlach

 

Operette

" Het Land van de Glimlach"

Lisa, de dochter uit een adellijke Weense familie, wordt verliefd op de Chinese prins Sou Chong en verlaat Wenen om hem te volgen naar China. Daar worden beiden zich bewust van de onverenigbaarheid van hun karakters en de onoverkomelijke verschillen tussen de westerse en oosterse cultuur. Die tegenstellingen leiden tot een bitter conflict en het tragische einde van hun liefdesverhaal. Lisa’s exotische droom vervliegt, en verteerd door heimwee naar haar vroegere leventje, keert ze ontgoocheld terug naar haar mooie blauwe Donau. De prins blijft alleen achter en tracht zijn pijn te lenigen met een ‘Immer nur lächeln’, zoals de Chinese gewoonte het volgens het toenmalige clichébeeld voorschreef, altijd maar lachen of glimlachen, wat er in het leven ook moge gebeuren. Andere onverwoestbare aria’s uit deze operette zijn ‘Meine Liebe, deine Liebe, die sind beide gleich’ en ‘Dein ist mein ganzes Herz’!

 

Algemene info

 

Wanneer: Dinsdag 22 september 2020

Aanvangsuur: 14 u 00 einde voorzien rond 16 u 45

Waar: Cultuurhuis de Warande te Turnhout.

Kostprijs: € 25,00 kan hestort worden op onze bankrekeningnummer BE02 9731 4813 9040 met vermelding van Uw naam en" operette Turnhout" 

Inschrijven: tot 30 juni 2020 bij onze voorzitter Rene Willems  014/65 54 81 of email: willems_geenen@hotmail.com

 

Selecteer een geldig formulier
X