Schlagerfestival Hasselt 2021

SCHLAGERFESTIVAL

ZONDAG 24 OKTOBER 2021

om 15u00 te HASSELT

 

Nieuwe poging....

Afgelopen jaar hebben we onze beste danspasjes helaas niet kunnen boven halen in de Ethias arena, we mochten deze enkel oefenen “in ons kot”. Hopelijk hebben jullie thuis ook wel met momenten het dak eraf laten vliegen bij het opzetten van de alom gekende noten van ‘Leef’, ‘Waar is mijn vleeskroket’, ‘Als een leeuw in een kooi’, ‘Allemaal’ of zoveel andere… Maar we kijken nu toch wel uit naar het echte festival!

 

We vieren dan ook op zondag 24 oktober 2021 de 15e editie van het Schlagerfestival (verjaardagseditie!) met volgende artiesten: Raymond Van Het Groenewoud, De Romeo’s, Wim Soutaer, Charles van Domburg, Christoff, Jan Smit, Willy Sommers, Bart Kaell, Laura Lynne & Yves Segers. Luc Appermont is er ook bij, hij presenteert de show!

 

OKRA regio Kempen heeft 328 plaatsen op zijn naam staan (aantal inschrijvingen van afgelopen jaar) en hoopt dat we die allemaal ingevuld krijgen om weer een gezellige bende bij elkaar te krijgen!

 

LET OP: Er zijn NIET meer plaatsen beschikbaar! Vorig jaar was het Schlagerfestival uitverkocht (op staanplaatsen na) en automatisch dit jaar dan ook. Dit wil zeggen dat we beperkte plaatsen ter beschikking hebben, eerst is eerst.

 

Aangezien we de tickets van vorig jaar mochten behouden, genieten jullie ook nog steeds van de vroegboekkorting die we afgelopen jaar hiervoor al verkregen.

 

Denk eraan… verkleden mag! Val deze dag maar eens extra op in je favoriete (carnavals)outfit of met een (OKRA) accessoires. Houd je vooral niet in!

 

 

 

Praktische informatie:
  • Zondag 24 oktober 2021, 15u00, Ethias arena Hasselt (zitplaatsen)
  • Inschrijven voor 29 augustus 2021
  • Annuleren niet mogelijk (bestellen = betalen)
  • Let op: beperkte plaatsen (eerst = eerst)
  • Prijs: € 50 pp (inclusief ticket en busvervoer)
  • De bus stopt in Ravels vanaf 10 deelnemers
  • Meer info: vancampfort@okra.be of 014 40 33 52

 

Inschrijven bij uw contactpersoon tot ten laatste 29 augustus 2021

X