Paasfeest OKRA Ravels 21/03/2023

Het werd een gezellig feestje....

Dinsdag 21 maart waren er wederom meer dan 150 leden van OKRA Ravels present voor het jaarlijks paasfeest. Tegen 12 uur werd iedereen verwacht in de grote zaal van cc De Wouwer voor een simpel, maar zeer lekker 3 gangen diner.

Onze voorzitter Frans Severijns verwelkomde  alle leden maar vooral onze nieuwe leden, die er voor de eerste maal bij waren. Na een korte bezinning nam onze secretaris Alois Buyens het woord met een overzicht van alle activiteiten die nog op ons programma staan voor dit voorjaar. Ondertussen werden onze glazen al eens gevuld met wijn en/of een frisdrank en konden we reeds bijpraten.

Klaarzetten van de zaal

In de keuken werd er ondertussen duchtig werk gemaakt van onze paasdiner. Het menu zag er veelbelovend uit :

  • -Lekker preiroomsoepje.
  • -Stroganoff gebraad met gebakken aardappeltjes en een groentekrans van worteltjes en boontjes.
  • -Speculaas Teramisu.

De schotels werden vakkundig en als volleerde obers rondgedragen door de leden van het bestuur.

Voorwaar, dit heeft echt lekker gesmaakt.....

Na de maaltijd was het tijd voor de ontspanning. We mogen gerust stellen dat elke aanwezige genoten heeft van de performance van de 2 gezellige heren. Zij vulden onze namiddag met geweldige zang en amusante sketches. Er werd tevens met prijzen gegooid door deze mannen alsof we ons in één of ander TV programma waanden.

Tevens werden de beentjes losgegooid op de vele mooie Nederlandstalige liedjes. Tussen de pauze volgde de traditionele tombolalotjes verkoop....en werden wij nog voorzien van de nodige drankjes.

Na dit deugddoende optreden werd er afscheid genomen van deze artiesten en werden we getrakteerd op ons dessert. Ondertussen werden de eerste lotjes getrokken en werden de winnaars beloond met een klein maar bruikbaar prijsje.

We mogen gerust stellen dat deze Ravelse OKRA namiddag weer een gezellige bedoening was en dat elke aanwezige met een gelukkig en voldaan gevoel naar huis terugkeerde.

Onze Ravelse OKRA  doelstelling weer bereikt....

Mensen samenbrengen  voor een gezellige namiddag.  

en voor het bestuur restte enkel nog de opkuis en van alle Ravelse OKRA leden  een DIKKE DANK U WEL.

Onze laatste dank gaat uit naar Roger Lemmens voor alle prachtige foto's van deze geslaagde namiddag....

X