Provinciaal KUBB Tornooi OKRA Ravels


Na enkele afgelastingen wegens COVID konden we eindelijk het Provinciaal OKRA tornooi KUBB laten doorgaan binnen ons trefpunt. OKRA Ravels stond garant voor een feilloze organisatie. En dat werd het ook onder leiding van onze KUBB verantwoordelijke JAN VAN HEES.

22 Kempische ploegen zakten af naar de terreinen van FC Unitas in Ravels Eel om te strijden voor de zo gegeerde wisselbeker en titel van beste KUBB ploeg van onze contreien. Na de nodige toespraken en welkomswoorden werd het tornooi op gang geschoten. Er volgden uiteraard enkel spannende partijtjes en tussendoor werd er de partijen druk besproken bij een hapje en een drankje.

Na een zeer spannende finale was deze eer weggelegd voor het KUBB team van Retie. Onze plaatselijk KUBB ‘ers moesten zich neerleggen bij een verdienstelijke 2de plaats.


De Winnaars en de eervolle verliezers


Alle foto’s (meer dan 230 stuks)van ons KUBB tornooi zijn te bekijken via deze link: KLIK HIER

Dank aan onze fortograaf ROGER LEMMENS


Volledige uitslag en deelnemerslijst

230523-Uitslag-puntentelling-KUBB-tornooi-2023

X