Kubbtornooi zomerbar scouts

Sterke vertegenwoordiging van onze OKRA Kubbers

Jaarlijks houden onze plaatselijke scoutsgroep begin juli een zomerbar open in “den hof van den pastoor”. Daaraan gekoppeld is er op zaterdag een KUBBtornooi gepland. OKRA Ravels heeft in het verleden reeds van de overwinning mogen proeven op deze wedstrijd.

Dit jaar was OKRA Ravels wel zeer sterk aanwezig met maar liefst 4 ploegen. En dat we opvielen met onze gekleurde uitrusting was meegenomen en onze voorzitter zag dat het goed was.

Onder een stralend zonnetje werd er dan ook gestart voor een gezellige namiddag.

Er werd gespeeld met 16 ploegen in reeksen van 4. In elke reeks hadden OKRA Ravels een ploegje. Er werden eerst 3 wedstrijdjes gespeeld per reeks volgens een verkorte formule.

Voorwaar , alle onze ploegen konden zich plaatsen voor de KNOCK OUT fase. 2 OKRA teams plaatsen zich voor de halve finales met 1 winnaar en 1 verliezer. Zouden wij dit tornooitje opnieuw winnen?

De PRUTSERS waren te sterk voor onze 2 teams.In de finale ging het al vlug fout en we verloren met opgeheven hoofd tegen de jeugd. Niet getreurd, onze 2de ploeg kon de troosting vrij vlug winnen tegen “AMAAI DE BUREN” omdat de tegenpartij de koning tegen de grond werkte voordat alle blokken weg waren.

Eindresultaat: 2 OKRA ploegen op het podium en dit op 2 & 3.

X